Transformers: Bumblebee – nové informace 2/2017

Máme tu pro Vás novinky z natáčení. Pojďme se společně podívat co nejnovějšího přinesly uplynulé týdny.

Zahraniční stránky přicházejí s dalšími informace ohledně nového obsazení Bumblebee movie, mezi další již potvrzené herce a herečky se připojuje i John Cena. Další herečka, která by se měla k filmu připojit je Pamela Adlon, tato by měla zřejmě ztvárnit matku Hailee Steinfield.

John-Cena-Transformers-Bumblebee Pamela-Adlon-Transformers-Bumblebee

Rovněž s novými herci, byl odhalen i stručný popis filmu.

Příběh se odehrává v roce 1987, kdy Bumblebee nalezne útočiště v nádvoří v malé Kalifornské pláži. Charlie Watsonové (Hailee Steinfield) je čerstvých 18 let a snaží si najít své místo ve světě, když objeví Bumblebeeho, zničeného s bitevními šrámy. Když ho oživí, rychle zjistí že to není obyčejný žlutý “brouk“.

TFBumblebee Hailee Steinfield

 

Popis filmu dále prozrazuje, že se Bumblebee vrátí do svého módu Volkswagen Beetle (VW Bug) od Generation 1.

Na zahraničních stránkách se rovněž objevily obrázky aut, která by mohla býti použitá pro natáčení.

Transformers-Universe-Bumblebee-Set-Casting-Call-001 Transformers-Universe-Bumblebee-Set-Casting-Call-002

Film se začal natáčet 31.7.2017 v Marinu v Kalifornii a bude se točit až do 15.11.2017. V natáčení jsou zatím plánovaná tato místa: Los Angeles, Marin Headlands, San Rafael a Vallejo. Pro film zatím není plánované velké množství Transformerů.

A protože Vám školou povinných se prázdniny přelomily do druhé půli. Máme pro Vás tématickou reklamu, kterou nahrál Walmart na svém youtube kanále s názvem. „Vlastní školní rok, jako hrdina“ a samozřejmě zde nemůžou chybět Transformers.

A na závěr opět pro Vás máme koncept arty z The Last Knight.

tf5 conpcept art (1) tf5 conpcept art (2) tf5 conpcept art (3) tf5 conpcept art (4) tf5 conpcept art (5) tf5 conpcept art (6) tf5 conpcept art (7) tf5 conpcept art (8) tf5 conpcept art (9) tf5 conpcept art (10) tf5 conpcept art (11) tf5 conpcept art (12) tf5 conpcept art (13) tf5 conpcept art (14) tf5 conpcept art (15) tf5 conpcept art (16) tf5 conpcept art (17) tf5 conpcept art (18)