Robots in Disguise Teaser

Robots in Disguise Teaser

Na San Diego Comic Conu 2014 byla představena krátká ukázka budoucího seriálu nesoucího název Transformers: Robots in Disguise.

V krátkém klipu můžete vidět Bumblebeeho, odraz Optima, Sideswipea, samozřejmě nesmí chybět lidský společník a modré auto je dle fanoušků Drift (ovšem spíše vypadá jako fembotka)…

Seriál by měl spatřit světlo světa v roce 2015. Designem se blíží k Animated, ovšem autoři používají tentokrát vykreslování modelů v CGI s cel-shadingem (Computer-generated imagery). Což je – dá se říci – kompromis mezi plně 3D CGI animací ve formě série Prime a kreslenou 2D animací (stylem Cartoon Network), která se objevila v Animated. Což by mohlo znamenat, že by roboti dostali více prostoru a dočkali bychom se i větší rozmanitosti postav.

Děj navazuje na události v Transformers Prime: Predacons Rising. Bumblebee je po několika letech povolán zpět na Zemi, aby bojoval s novou generací Decepticonů. Bumblebee tak sestaví nový tým mladých Autobotů z řad rebelů Bad Boy Bots, kadeta z Elite Guard, dinobota a hyperaktivního Mini-cona.